London: Prihvaćene tužba Subotića

Tanjug

31. 05. 2012. u 10:00

Visoki sud pravde u Londonu prihvatio je tužbu za klevetu koju je podneo Stanko Subotić protiv Ratka Kneževića i naložio održavanje suđenja u ovom predmetu

BEOGRAD - Visoki sud pravde u Londonu prihvatio je tužbu za klevetu koju je podneo Stanko Subotić protiv Ratka Kneževića i naložio održavanje suđenja u ovom predmetu, saopštio je danas Subotićev advokatski tim.

Na ročištu održanom 25. maja 2012. pred Visokim Sudom Pravde u Londonu prihvaćena je tužba za klevetu koju je podneo Stanko Subotić protiv Ratka Kneževića, te je naloženo održavanje suđenja u ovom predmetu.

Sud je odbio zahtev Ratka Kneževića za odbacivanje tužbe za klevetu i suđenje zakazao za početak sledeće godine.

Sud je naložio Ratku Kneževiću da bez odlaganja iznese svoju odbranu do 29. juna 2012.

Sud je naložio da Knežević plati Subotiću 10.000 funti na ime troškova izazvanih bespredmetnim zahtevom Ratka Kneževića da sud odbaci tužbu Stanka Subotića.

Knežević je putem brojnih medija, koji su takođe tuženi za klevetu, između ostalog optužio Stanka Subotića za višestruka ubistva, pretnje svedocima, povezanost sa mafijom, kao i da se podvrgao plastičnim operacijama u cilju prikrivanja identiteta, kaže se u saopštenju Subotićevog advokatskog tima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

BivšiYu

31.05.2012. 10:36

Da postoji pravi Sud pravde, Subotić bi trebao davno bitiuhapšen. Žalosno, ali je istinito, svijet je postao grozan,sve za pare može se kupiti.

zoran2

31.05.2012. 11:06

@BivšiYu - vidis...na zapadu ne postoji krivicno delo zloupotrebe sluzbenog polozaja u privatnoj firmi,postoji prevara,utaja poreza...zloupotreba sluzbenog polozaja postoji u drzavnim sluzbama ali kao nesavesno obavljanje ili stetno po drzavu obavljanje posla,lazno predstavljanje i informisanje ( tamo je i davanje laznih informacija sa drzavnog saltera je krivicno delo )...takodje tamo je organizovani kriminal sprega politicara i mafije a kod nas je to udruzivanje par likova koji i ne moraju da se poznaju

v

02.06.2012. 20:25

Ako uhapse Subotica i oduzmu mu celu imovinu Tomislav Nikolic ce ostati bez glavnog sponzora!!! A izbori su ga kostali......