PREVARANT: Mikiju Đuričiću prete zatvorom i batinama zbog dugova!

Voditelj pozajmljivao novac od prijatelja, novinara, ali i opasnih tipova koji mu sad prete. Pozajmljivao zbog kockarskih dugova, nije vraćao ni kad je dobio nagradu u "Velikom bratu"

  • 2

Voditelj Miki Đuričić u poslednje vreme dobija sve ozbiljnije pretnje. Bivši učesnik rijalitija "Veliki brat" našao se na udaru ljudi kojima duguje novac i koji mu prete da će ga "oterati u zatvor ili bolnicu" ukoliko ne bude vratio ono što je pozajmljivao.

- Poznati voditelj već dugo ima problema sa novcem, kaže izvor Telegrafa, i dodaje: - Zbog kockarskih dugova pozajmljivao je pare na više strana, zbog čega mu prete i tužbama, ali i batinama. Osim što je uzimao od prijatelja i prijateljevih prijatelja, Đuričić je novac uzimao i od nekih opasnijih tipova, ali i od novinara, pa tako jednom poznatom uredniku duguje nekoliko stotina evra, dok je kod drugog zadužen nekoliko hiljada evra. Oni su do sad ćutali i trpeli, ali čini se da će se sada uključiti u grupu naplaćivača potraživanja od bezobraznog voditelja. Posebno zato što ih je Miki prevario obećavši da će im novac vratiti od nagrade za pobedu u "Velikom bratu", ali to do danas nije učinio, zaključuje naš sagovornik.

Kako saznaje "Skandal", Đuričić se nedavno našao na sudu zbog iznude novca ucenjivanjem. Ipak, kako tvrdi Miki, on u toj priči nije okrivljeni, već se našao na strani čoveka koji se tereti za iznudu novca.

- Ma ja sam svedok u tom slučaju. I taj čovek je lažno optužen! Molim vas, nemojte da pišete o tome! Stvarno ne mogu da dajem izjave i koga briga da se piše o tome. Protivzakonito je da pričam bilo šta o tome jer je suđenje u toku - izjavio je bahati voditelj.

Đuričić je trenutno angažovan u produkcijskoj kući "Emošn" i radi u nekoliko emisija ("Dnevni magazin", "48 sati svadba", "Sve za ljubav"...).

(A.V/ Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    28. maj 2012 | 16:20

    Zasto nas opterecujete sa kretenom, a oni koji su mu posudjivali pare su vece budale od njega. Krembil je lepo objasnijo da je i vlastitog oca zavio u crno, doslovce je rekao "Ljudi, ja sam lazov, prevarant i kockar, nemojte meni pozajmljivati pare, ko zna dali cu vam ih ikada vratiti" Zelenasi znaju kako ce uzeti svoje, a urednici i novinari, pa vi ste ga izduvali. Napose, on nije voditelj, vec jedan najobicniji krembil i .........................

  • skave

    28. maj 2012 | 14:20

    pa sta vas bole patka sto on duguje pare,njegov zivot njegova stvar!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA