Sreda, 30.04.2008.

13:12

Mediji: Evropa popušta Srbiji

Prištinski mediji danas opširno izveštavaju o potpisivanju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Srbije sa Evropskom unijom, uz ocenu da Evropa "popušta" Srbiji.

Izvor: Beta

Default images

Pod naslovom "Evropa popušta, otvara put Beogradu", dnevnik Koha ditore navodi da potpisivanjem Sporazuma Srbija i EU zaključuju "trogodišnju odiseju zahlađenih odnosa". Dnevnik prenosi reakcije svih političkih snaga u Srbiji, izjave Solane, Rena, političkih predstavnika Bosne i Hercegovine.

Evropska unija je sa Srbijom potpisala uslovni SSP, piše dnevnik Zeri, ističući da je Sporazum odmah stavljen na čekanje, dok Beograd u potpunosti ne sarađuje sa Haškim tribunalom.

Dnevnik Ekspres, pod naslovom "EU sporazumom deli Srbiju", opširno izveštava o jučerašnjem sastanku ministara spoljnih poslova EU i o reakcijama na potpisivanje Sporazuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: