• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaz premeštena u Beogradsku arenu

Koncertno veče sa francuskim zvezdama, pevačicom Zaz i grupom Nouvelle Vague će 1. juna biti održano ipak u Beogradskoj Areni umesto na Kalemegdanu, kako je bilo planirano.

"Posle satelitskih prognoza koje za kraj maja i prve dane juna najavljuju nestabilno vreme, u dogovoru sa menadžmentom francuskih muzičara odlučeno je da se publika, izvođači, ali veoma osetljiva i specifična scenografija ne izlažu vetru i kiši pa će koncert biti održan u Areni", saopštili su organizatori Avalon produkcija.

Organizatori dodaju da već kupljene ulaznice za koncert podno Kalemegdana vrede i za koncert u Areni. Cene karta (parter 2.490, fan pit ili tribine 2.990 dinara) neće biti promenjene, a uskoro će u prodaju da bude pušten i dodatni kontigent.

"Svim kupcima ulaznica za parter sada je omogućeno je da uz doplatu od 500 dinara svoje ulaznice eventualno zamene za mesta na tribinama Arene, dok kupci ulaznica za fan fit, ako bi to hteli, mogu da ih zamene za sedeća mesta bez doplate."

Ulaznice se mogu kupiti na sajtovima www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com, dok se u Beogradu mogu pronaći u Bilet centru, šoping centru Ušće, te blagajnama Beogradske arene, Doma omladine i Doma sindikata, ali i na još preko stotinu prodajnih mesta širom Srbije i regiona.

Delić atmosfere sa koncerta Zaz u Novom Sadu.



(MONDO)

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cika Crni

E Srbijo medju sljivama...

ime

francuski "klošar" bend svira za 3ooo din. hehe,neke stvari mogu samo nama da se uvale. instant kultura u srba ! 90% posto vas će da pali kuci posle te jedne pesme. al nema veze : "bili smo na zaz !" inače,njima kao bendu i njihovim menadžerima svaka čast

Nenad

@the boss al stigo internet i do chobana pa svako moze i da komentarise

SERIJE