KAD SEKS ZABOLI: Najbizarnije povrede koje mogu da vas snađu tokom "akcije"

Da se tokom vođenja ljubavi mozak preplavljen strastima gasi, niko ne spori. Međutim, da je izvesna doza opreza uvek neophodna, pokazuju primeri ljudi koji su nakon seksualnog čina završili najstrašnije povređeni

  • 0

Polomljen penis

Nedavnim istraživanjem utvrđeno je da je skoro polovina muškaraca, koji su imali vanbračnu seks aferu, zaradilo frakturu svog polnog organa.

Poljubac smrti

Poljupci su zabavni sve dok neko zbog njih ne strada. Nakon strastvenog ljubljenja sa momkom, jedna Kineskinja izgubila je sluh, jer je došlo do ozbiljnog i nepovratnog oštećenja bubne opne.

Paraliza zbog šljive na vratu

Žena sa Novog Zelanda završila je u bolnici zbog paralizovane leve ruke. Doktori su otkrili da je pretrpela moždani udar nakon što joj je njen momak, pritiskajući vratnu arteriju, napravio šljivu na vratu.

Udisanje kondoma

Doktori nisu mogli ni da pretpostave da šestomesečni simptomi prehlade i povišene telesne temperature mogu da nastanu zbog toga što je pacijentkinja greškom inhalirala kondom. Prezervativ je u njenim plućima završio tokom pružanja oralnog seksa, a navodno nesrećna žena to nije odmah ni primetila.

Sam svoj majstor

Poštedećemo vas krvavih detalja i daćemo vam samo nekoliko ključnih reči kako biste shvatili šta se dogodilo. Seksi igračka napravljena u kućnoj radinosti. Vibrator zakačen za bušilicu. Nevaljale igre s partnerom. Povreda vagine.

Svetleća zadnjica

Jedan Hrvat stavio je sijalicu na mesto gde sunce ne sija. Stvari su se otrgle kontroli u trenutku kada je sijalica eksplodirala, a on zamalo izgubio život.

Wii Fit nimfomanka

Wii fit sprava za vežbanje vrlo je popularna u svetu, ali po svemu sudeći u pitanju je potencijalno opasan način treninga. Mlada Britanka tvrdi da je zbog povrede koju je zadobila kada je pala sa ove sprave postala nimfomanka. Prilikom pada ona je nagnječila jedan nerv, što je dovelo do poremećaja koji lekari nazivaju sindromom stalne seksualne uzbuđenosti. Nakon nesreće ovu damu i najmanja vibracija može dovesti do orgazma.

(DnevniAvaz.ba)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA