Diesel održao spektakularnu reviju na bečkom Life Ballu

Piše: CroModa, Zagreb, Beč
Objavljeno 21.05.2012.

1

Dieselova revija na Life Ballu

Dieselova revija na Life Ballu

Diesel je održao spektakularnu reviju na najvećem europskom humanitarnom evente za pomoć osobama oboljelim od HIV-a - bečkom Life Ballu

Diesel se vratio u Beč  i ponovno bio protagonist na jednoj od najglamuroznijih pjenušavih modnih revija ikada viđenih - bečkom Life Ballu, koji se ove godine održao po jubilarni 20. put.

Dieselova bečka revija

Dieselova bečka revija

Slijedeći moto ovogodišnjeg Life Balla - "Fight the Fire of Ignorance", Diesel odgovora na svoj način. Na pitanje "kako smo spalili predrasude?" odgovor ne može biti drugo nego ljubav: interpretacija ljubavi koja je ugravirana u DNA-ju i baštini ovog branda. U kultnoj seriji promotivnih fotografija "Diesel for Successful Living" legendarni La Chapelle ovjekovječio je dva mornara koji se ljube, a to se još uvijek smatra snažnom porukom o prihvaćanju različitosti. Na ovogodišnjem Life Ballu Diesel je učinio jedan dodatni korak i pozornicu prepustio glamuroznim i nepredvidljivim mladenkama i mladoženjama.

Cilj organizatora ove manifestacije koja je prvi put održana 1993. godine prikupljanje je novčanih sredstava koja djelomično odlaze u ruke domaćim udrugama oboljelih od HIV-a, a djelomično internacionalnim organizacijama koje pomažu najpogođenijim dijelovima svijeta. Ovim je putem od 1993. godine do danas prikupljeno preko 13 milijuna eura.

Osim toga Life Ball ujedno ima i društveno-prosvjetiteljsku ulogu. Svake godine preko 500 nacionalnih i međunarodnih medijskih zastupnika izvještava o ovom iznimnom događanju. Ovakvu pozornost Life Ball postiže prije svega svojim veselim nastupom kojim slavi život - opušten, maštovit, bujan, bez starosnih barijera, socijalnih i spolnih razlika.


VIŠE O TEMAMADieselLife BallBeč




Povezano