Život

Subota, 19.05.2012.

16:15

Vil Smit ošamario novinara

Filmske zvezde umeju da budu veoma simpatične i pristupačne, ali i tome ima granica, pogotovo kada neko pokuša da ih poljubi u usta.

Izvor: Tanjug

Default images

Tu lekciju će posebno upamtiti Vitali Sedžuk, novinar ukrajinske televizije, koji je naumio da poljubi Vila Smita u usta na promociji njegovog novog filma "Ljudi u crnom 3" u Moskvi.

Kako prenose strani mediji, mladi reporter se "bacio" na Smita dok je glumac prolazio crvenim tepihom i sve kamere bile uperene u njega.

Nakon dve eskivaže, Smit je iznerviran udario šamar Ukrajincu, a taj (ne)slavan trenutak snimila je kamera televizije LifeNews.

Na snimku, koji je ubrzo osvanuo i na Internetu, čuje se Smit kako kaže novinaru "Hej, čoveče! Koji je tvoj problem?"

Nekoliko trenutaka kasnije, glumac se već šalio na svoj račun: "Pokušao je da me poljubi u usta. Sreća njegova što ga nisam udario pesnicom... Žao mi je što sam to rekao na televiziji".

Ovo nije bio Vitalijev prvi pokušaj ove vrste. Ukrajinski novinar je postao svojevrsni "majstor" u ljubljenju poznatih ličnosti kada one to najmanje očekuju. Među onima koje je iznervirao je i pop diva Madona kojoj je poklonio buket hortenzija, cveće koje ona najviše mrzi na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

11 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

6 h

Podeli: