STRAVIČNO: Deset osoba povređeno u saobraćajnom udesu u Batajnici!

Kombi s radnicima pokušao da skrene iz zaustavne trake kada ga je udarila "škoda oktavija", svih devetoro radnika poispadalo je iz kombija, 60-godišnji vozač glavom probio šoferšajbnu i ostao da visi na njoj!

  • 0

Deset osoba povređeno je danas u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 11.20 sati u Batajnici, izjavio je Tanjugu koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

Nesreća se dogodila kada je kombi, koji je prevozio radnike, iz zaustavne trake naglo skrenuo ulevo, pokušavši da napravi polukružno okretanje tako što će preći dve trake. U tom trenutku na kombi je naleteo Tomislav Glumac (28), za volanom "škode oktavije".

Prema rečima očevidaca, svih devetoro radnika poispadalo je iz kombija, a 60-godišnji vozač glavom je probio šoferšajbnu i ostao da visi na njoj!

Vozač kombija, koji je dobio razderotinu na glavi, u besvesnom stanju je prevezen u Urgentni centar, rekao je Lutovac.

Među povređenima su i osobe koje su se nalazile na mestu suvozača i koje su prevezene na VMA - jedna starosti 52 godine, koja je zadobila kontuziju glave, i druga starosti 34 godine koja je zadobila kontuziju butne kosti.

Četiri ekipe Hitne pomoći upućene su na lice mesta, dodao je Lutovac, napominjući da se nesreća dogodila jedan kilometar od Batajnice ka Dobanovcima.

(Telegraf.rs / Tanjug/Foto V.Lukić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA