Sreda, 16.05.2012.

12:20

Libija i Egipat igraju bez publike

Mečevi afričkih kvalifikacija za SP u fudbalu 2014. narednog meseca, u kojima će nastupati Egipat i Libija, igraće se bez publike, saopštila je FIFA.

Izvor: MN

Default images

Utakmica između Egipta i Mozambika igraće se u Aleksandriji, a Libije i Kameruna biće održana u tunišanskom gradu Sfaksu.

Posle prošlogodišnjih protesta, nasilja i promena vlasti u te dve zemlje severne Afrike, lokalne vlasti i fudbalski savezi su u dogovoru sa Fifom odlučuli da se utakmice igraju pred praznim tribinama.

Utakmica između Malija i Alžira u Bamakuu je pod znakom pitanja posle nedavnih nemira u glavnom gradu Malija.

FIFA razmatra i bezbednosne mere za meč koji će se igrati u Nigeriji. Utakmica je trebalo da bude odigrana u gradu Kaduna, ali je posle bombaških napada u tom mestu premeštena u Kalabar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: