Ponedeljak, 14.05.2012.

10:48

Majkl Felps na visinskim pripremama

Do početka Olimpijskih igara ostalo je još 75 dana, a završne visinske pripreme počeće jedna od najvećih zvezda Igara Majkl Felps.

Izvor: AK

Default images

Američki plivač je sa samo 16 godina pokazao da je spreman da zadivi svet, a sa 26 jurišaće na nova olimpijska zlata (već ih ima 14) i mesto među legendama.

Felps će se za najvažniji godine spremati u Kolorado Springsu gde će tražiti formu za odbranu osam zlatnih medalja sa Igara u Pekingu 2008. godine. Neposredno pre Igre Felps će odlučiti da li će plivati svih osam disciplina.

Kvalifikacije američkog plivačkog tima održaće se kao i pre četiri godine u Omahi (Nebraska), do 25. juna od 2. jula, u bazenu koji će biti specijalno napravljen u košarkaškoj sali.

Kvalifikacije pre osam godina održavale su se u Long Biču u bazenu koji je bio izgrađen na parking! Za sve to zaslužan je Felps.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

9 h

Podeli: