TELEGRAF NA LICU MESTA: Uhapšen pljačkaš Pireus banke! (FOTO)

Kada su pljačkaši videli oružje u rukama policije paralisali su se i ostali u kolima! Ekspozituru Pireus banke u Ulici Braće Jerković 121 opljačkali Srđan Jovanović (30) i Dragan Marjanović Mili (30)

  • 0

Spektakularnom akcijom Uprave kriminalne policije, Interventne brigade i voždovačke policije uhapšena su dvojica razbojnika koja su jutros u 9,05 opljačkali ekspozituru Pireus banke u Ulici Braće Jerković 121!

Uhapšeni su samo pet minuta posle pljačke i 200 metara dalje od banke!

Policajci su munjevito preprečili put crvenom "ford ekskortu", u kome su bila dvojica razbojnika. Kada su videli oružje u rukama policije, prema rečima očevidaca, razbojnici su se paralisali i ostali u kolima!

Policajci su ih lako savladali, ali je jednom od njih, tokom intervencije, pozlilo. S obzirom na to da je reč o krupnijem razbojniku, kako je reporter Telegrafa čuo na licu mesta, policajci nisu znali da li možda blefira ili zaista ima srčane probleme.

Policajci, koji su ga vezanog obezbeđivali u policijskim kolima, izveli su razbojnika napolje i odveli ga do klupe u obližnjem parku. Dali su mu vodu, pomogli mu da se osveži i da dođe k sebi.

Za svaki slučaj su pozvali Hitnu pomoć, ali se uhapšeni i prestravljeni razbojnik opasuljio pre dolaska lekara, pa nije bilo potrebe za njiovom intervencijom.

U automobilu razbojnika policija je pronašla papirnu kesu sa ukradenim novcem. Nezvanično saznajemo da su razbojnici oteli oko 100.000 dinara.

Zanimljivo je to da su razbojnici u pljačku krenuli automobilom na čijem je zadnjem sedištu bilo sigurnosna korpa za bebe i malu decu!

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, jedan od uhapšenih razbojnika Srđan Jovanović (30) ima podebeo dosije u policiji. Sumnjiči se da je pre oko mesec dana opljačkao istu banku.

Njegov saučesnik Dragan Marjanović Mili (30) poznat je po problematičnom ponašanju, a nezvanično saznajemo da je osumnjičen za krađu novca iz kase jedne benzinske pumpe na kojoj je svojevremeno radio.

(D. Manojlović / Foto: M. Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA