Nedelja, 06.05.2012.

19:50

Poslanici traže pomoć zbog pića

Sve veći broj britanskih poslanika traži pomoć zbog problema povezanih s alkoholom, rekao je predsedavajući donjeg doma britanskog parlamenta Džon Berkau.

Izvor: Beta

Default images

On je kazao da problemi s pićem poslanika odražavaju britansko društvo u celini.

Posle svađe u februaru ukinute su subvencije za alkohol u 20 barova i restorana u britanskom parlamentu, rekao je Berkau.

U tom incidentu laburistički poslanik Erik Džojs udario je glavom poslanika Konzervativne partije i napao dva zvaničnika konzervativaca, kao i kolegu laburistu u skupštinskom baru "Strejndžers" (Stranger's) pošto se žalio da tu ima mnogo konzervativaca.

Džojs je podneo ostavku u Laburističkoj partiji, navodeći da ima "dosta ličnih problema da rešava".

Berkau je danas rekao da Džojs nije usamljeni primer.

"Postoje podaci da još poslanika i osoblja koji imaju probleme s pićem, traži pomoć i to je pozitivno", rekao je Berkau.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: