• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveća partija u Srbiji je partija gladnih

Predsednik Socijademokratskog saveza i nosilac liste te stranke na parlamentarnim izborima 6. maja Nebojša Leković izjavio je u Kraljevu da je "partija gladnih" najveća partija u Srbiji, saopštila je danas SDS.

"Imovina koja je bila u vlasništvu 10 miliona ljudi preko noći je postala vlasništvo 10 porodica", kazao je Leković na predizbornom skupu na kojem je predstavljen ekonomski program SDS-a.

On je ocenio da u Srbiji vlada veliki stepen korupcije i da se "samo na javnim nabavkama prema zvaničnim podacima godišnje ukrade milijardu evra".

Kada je reč o penzijama, SDS predlaže da "Telekom" bude dat penzionom fondu na upravljanje, da se uradi revizija svih privatizacija firmi koje su pravljenje sredstvima PIO fonda, kazao je Leković.

Prema njegovim rečima, SDS je i protiv privatizacije 38 banja i rehabilitacionih centara, koje takođe treba dati prethodno transformisanom penzionom fondu.

Predsednik SDS-a rekao je i da novčane subvencije, umesto stranim multinacionalnim kompanijama, treba davati poljoprivrednicima.

"Jedan od naših predloga je da se poljoprivrednim gazdinstvima da 10.000 evra na osam godina, sa grejs periodom od tri godine, a da to naš seljak vraća u onome što ima - u žitu, u mesu i mleku, jer ionako država to neće da mu otkupi", kazao je Leković.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image