Automobili

Subota, 28.04.2012.

14:20

Porsche Panamera za 2013.

Iz Porschea su nedavno saopštili da će se osvežena Panamera pojaviti u prodaji 2013. godine, a sudeći prema video snimku koji je zabeležen na jednoj benzinskoj stanici u Nemačkoj, ovaj automobil je u završnoj fazi testiranja.

Izvor: B92

Default images

Test prototip je snimljen sa minimalnom kamuflažom, tako da su neke izmene na karoseriji već uočljive.

Porsche se nije odlučio za radikalnu restilizaciju, pa će ljubitelji Panamere i dalje moći da uživaju u njenom karakterističnom obliku.



Panamera za 2013. imaće preoblikovan prednji branik i farove, dok će redizajn zadnjeg dela automobila, pored stop svetala i branika, obuhvatiti i vrata prtljažnika.

Nova verzija bi trebalo da dobije i redizajnirane alu felne, a manje izmene se očekuju i u enterijeru vozila.

Osim standardnog modela, nova Panamera kupcima bi mogla da bude ponuđena i u kabriolet varijanti.

Pročitajte o planovima Porschea do 2017. godine.

Pročitajte o novom Porscheu Cayenne GTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: