Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Četvrtak 26.04.2012.
18:18 >> 19:44h
Vestionline A

Miting SNS: Zajedno da pobedimo Tadića

Predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić pozvao je danas građane da na izborima 6. maja glasaju za koaliciju "Pokrenimo Srbiju" jer, kako je rekao, samo ona može da pobedi Demokratsku stranku (DS) i pošalje je u opoziciju.


"Ne rasipajte glasove na lažne, male stranke. Dajte glas našoj koaliciji", rekao je Nikolić na izbornom mitingu na beogradskom Trgu Republike pred više hiljada pristalica naprednjaka.

On je upozorio građane da ne glasaju za, kako kaže, male stranke, jer, kako tvrdi, mogu i da se prodaju.

Nikolić je rekao da će SNS, ukoliko dođe na vlast, reformisati poreski sistem i podstaći zapošljavanje, kao i da će doneti novi Zakon o javnim nabavkama i pomoći poljoprivrednicima.

"Osnovaćemo i Kancelariju za brze odgovore kako bismo pomogli investitorima", rekao je Nikolić izlažući program svoje stranke.

Govoreći o aktuelnoj vlast, Nikolić je optužio predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića da protiv njega vodi "prljavu" izbornu kampanju.

"Koristi državnu silu i moć i novac građana Srbije, ali to nije napad na mene, to je napad na vas", rekao je Nikolić i istakao da će uprkos "prljavoj" kampanji pobediti na izborima 6. maja.

"Usudio sam se da budem protivkandidat caru Borisu, stavio sam ruku u zmijsko gnezdo, ali treba da znaju da više ništa ne može da me zaustavi. Pobediću ga makar i ukaljan", rekao je Nikolić.

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za premijera je Jorgovanka Tabaković, izjavio je danas zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić na završnom predizbornom mitingu naprednjaka u Beogradu.

Vučić je pozvao građane Srbije da ne rasipaju glasove i da glasaju za SNS jer samo ta stranka može da pobedi "režim Borisa Tadića".

"Ne rasipajte glasove. Samo naša koalicija može da pobedi Tadića i njegov režim", rekao je Vučić pred više hiljada pristalica na Trgu republike koje su na pomen imena Borisa Tadića odgovarale zvižducima i uzvicama "lopovi", "lopovi".

Vučić je rekao da se protiv te stranke i njenog lidera vodi prljava kampanja, za koju je, kako tvrdi, potrošeno više od četiri miliona evra i ocenio da je to "najprljavija kampanja u Evropi, koju vode Boris Tadić, Dragan Ðilas, Dinkić i Dačić".

Vučić je rekao da su varaju svi koji misle da će SNS ustuknuti zbog toga. "Borićemo se do kraja i pobedićemo 6. maja", rekao je Vučić.

Kandidatkinja SNS za premijera Srbije Jorgovanka Tabaković ocenila je da je ovo vreme neispunjenih obećanja, u kome građani treba da budu srećni što su u prilici da biraju svoj život 6. maja.

Ona je istakla da glasanje za koaliciju "Pokrenimo Srbiju" znači da će mladi u Srbiji moći da žive u "boljoj i srećnijoj zemlji" a da će stariji biti mirni jer penzije, kako je rekla, neće biti rezultat koalicija nego napredne i razvijene Srbije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 26.04.2012. 20:09
Caчувај нас Боже овакивих пацијената и "избавитеља " Србије!.Амин СНС и ДС су исто!Исто срање друго паковање!
Četvrtak 26.04.2012. 19:04
СНС = ДС http://www.youtube.com/watch?v=uNbb3zAXvug -ДА ЛИ ТИ СМЕТА? НЕ ПОСТОЈИ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ВЛАСТИ И ОПОЗИЦИЈЕ ! Илић вам је био министар , Карић - зна се ... исти сте!
Četvrtak 26.04.2012. 18:30
Lepša je od Cvetka..to se ne može osporiti....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online