Vučić će odgovoriti agenciji

BEOGRAD, 24. aprila 2012. (Beta) - Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić najavio je u utorak da će Agenciji za borbu protiv korupcije dostaviti "izvanredno deskriptivan odgovor" o poseti bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Djulijanija Beogradu i optužio agenciju da je produžena ruka Demokratske stranke.

"Biće (odgovor) izvanredno deksriptivan. To je jedino što mogu da vam kažem. Biće vam zanimljivo da čitate o svim slugama Borisa Tadića i Dragana Djilasa u ovoj zemlji. Sve ću to da ispišem i dostavim Agenciji", kazao je Vučić na konferenciji za novinare na beogradskom Trgu Republike.

Agencija za borbu protiv korupcije zatražila je u ponedeljak od SNS da u roku od tri dana dostavi izveštaj i kopije dokumenata o finansiraju dolaska bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Djulijanija u Beograd.

Vučić je optužio DS da nema šta da ponudi gradjanima.

"To vam je očaj, to je poslednji stadijum kad više ne znate šta ćete da uradite pa maltretirate još nekog iz opozicije ali svemu tome je došao kraj i pobeda je blizu", poručio je Vučić i dodao da će odgovor agenciji poslati večeras ili ujutro pošto ga još piše.

Pogledajte još