• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo se zove mamurluk!

Znate kada se Alen, Fil i Stju nakon momačke večeri probude sa tigrom u kupatilu? E, pa tako nešto se desilo i trojici Britanaca, samo što su se oni probudili sa pingvinom!

Tri mladića iz Velike Britanije koji su otišli na odmor u Australiju, upali su pijani u park "Vodeni svet", plivali sa delfinima i pingvinima, a onda se probudili sa "malenim čikom u smokingu" u hotelskoj sobi.

Baš kao što su se glavni junaci blokbastera "Mamurluk" nakon momačke večeri obreli u sobi sa tigrom, tako su se i mladići iz Britanije probudili sa mamurlukom i pingvinom viška!

Oni su bili toliko pijani da se nisu ni sećali da su provalili u "Vodeni svet" u Kvinslendu, a kamoli ukrali životinju, ali su znali da "odreaguju" kako ih niko ne bi "provalio", pa su sedmogodišnjeg pingvina Dirka "pustili na slobodu" tako što su ga bacili u kanal.

Lud provod ih je koštao optužnice za provalu i krađu, a pingvina su spasili slučajni prolaznici.

Pogledajte.



(MONDO)

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Merkatsimi

Ma, mora da se nekome od njih dopao konobar, pa ga pozvao na zurku. Posto je bio neljubazan zavrsio je u kanalu! Salim se, naravno. Mamurnog bi trebalo za kaznu da godinu dana radi na spremamju hrane za male pingice, dok mu dusa ne zabazdi na ribe!

Mirko CZ

pingvina u kanal...zar je on kriv sto oni pijance...dobar provod je kad je tebi lepo cak í ako radis lude stvari ali da niko drugi ne ispasta zbog toga...

the one

pa stranci glupsoni samo cekaju vikend da se operu od alkohola... Nesto pricaju za nas kad odemo van,a nema goreg naroda od britanaca..

SERIJE