Capital.ba

Povoljnije sa Mercator Pika karticom

11.04.2012. / 10:55

SARAJEVO, Mercator BH, u saradnji sa poslovnim partnerima, za korisnike Mercator Pika kartica obezbijedio je popuste na usluge iz oblasti zdravstva, ljepote i rekreacije.

Mercator BH u svojim prodajnim objektima, pored širokog asortimana proizvoda i povoljnih cijena, svojim kupcima nastoji obezbijediti i najpovoljnije uslove plaćanja.

Kako se navodi u saopštenju, korisnicima Mercator Pika kartica, uz 10 odsto  popusta, dostupne su usluge kozmetičkog salona Vedrana, pregleda u privatnoj ginekološkoj ordinaciji prim. dr. Zuhre Dizdarević, Fitness Universe iz Sarajeva i Termalne Rivijere Ilidža, te usluge Centra za haloterapiju Tuzla, aranžmani agencije Hit Tours Tuzla i Aquareumala iz Fojnice.

Kartica lojalnosti Mercator Pika koja preko bonitetnog sistema i sakupljanja bodova omogućava ostvarenje popusta od 3-6 odsto, te daje mogućnost plaćanja u svim trgovinama Mercatora BH na kredit za kupovinu na 12 mjeseci bez kamata i žiranata, od sada uz mrežu svojih poslovnih partnera koja će se širiti i dalje nudi dodatne popuste i pogodnosti za 169.600 članova Pika kluba. Svi korisnici Mercator Pika kartica iz BiH, njene pogodnosti mogu koristiti u bilo kojoj od zemalja u kojima je Mercator prisutan: Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji, dok račun izmiruju po povratku u zemlju uz mjesečni obračun u domicilnoj valuti.

Mercator BH, pored redovnih pogodnosti pri kupovini u svojim trgovinama, dragim kupcima nastoji obezbijediti mogućnosti povoljnog korištenja usluga koje njeguju kulturu očuvanja zdravlja.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!