Najnovije vesti
Zabava Vesti
U prodaji dnevne ulaznice za "Egzit" po ceni od 3.290 dinara

U prodaji dnevne ulaznice za "Egzit" po ceni od 3.290 dinara

Pretprodaja jednodnevnih ulaznica za "Egzit" festival koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi počela je danas.

Promotivna cena ulaznica za četvrtak, petak i nedelju iznosi 3.290 dinara, dok cena ulaznice za subotu iznosi 3.490 dinara.

Četvorodnevne ulaznice za Egzit dostupne su po promotivnoj ceni od 6.990 dinara, dok će puna cena iznositi 10.990 dinara. U prodaji su i karte za srednjoškolce i studente, po promotivnoj ceni od 5.490 dinara.

Takođe velika promotivna akcija festivala „Koliko prijatelja imaš? Na Exit 4+1!“ traje do nedelje, 15. aprila. Na svaki paket od četiri kupljene ulaznice, "Egzit" petu poklanja besplatno, uz smeštaj u kampu za sve učesnike akcije.

Ulaznice mogu da se kupe u Ušće šoping centru u Beogradu, knjižari Bulevar Books u Novom Sadu,  u prodavnici Gigs Tix u Novom Sadu i putem sajta gigstix.com, a od petka, 13.aprila moći će da se kupe i u filijalama Erste banke širom Srbije.

Nastupe na "Egzitu" su do sada potvrdili "Guns N’ Roses", "Duran Duran", "New Order", Plan B, "Gossip", "Wolfmother", Riči Hotin, Mis Kitin, Loran Garnije i drugi...