Subota, 28.02.2009.

11:40

Izgoreo autobus iz Zrenjanina

Autobus iz Zrenjanina zapalio se jutros na Ličkoj magistrali u Hrvatskoj zbog kvara na instalacijama. Niko od putnika nije povređen.

Izvor: Beta

Default images

Policijska uprava ličko-senjska saopštila je nakon završenog uviđaja, da je uzrok izbijanja požara bio kratki spoj na elektro-instalacijama.

Prema saopštenju policije, jutros u 4.20 sati na državnoj cesti D1 u mestu Korenička Kapela izbio je požar zbog kratkog spoja na elektro-instalacijama autobusa marke "Setra" registarske oznake Zrenjanin, koji je vozio na relaciji Zrenjanin-Beograd-Glina-Korenica-Zadar.

Autobusom je upravljao 38-godišnji vozač, državljanin Srbije, a u trenutku izbijanja požara u autobusu se, uz dva vozača, nalazilo i 10 putnika.

Autobus je u potpunosti izgoreo, ali niko nije povređen jer su sve osobe na vreme evakuisane iz vozila, a požar su ugasili vatrogasci iz Korenice.

Putnici i vozači su odmah nakon izlaska iz vozila privremeno smešteni u obližnji restoran, a potom su drugim autobusom prevezeni u Zadar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: