Vesti

0

Otac osumnjičen da je obljubio kćerku

Autor: IJ

Izvor: Večernje novosti/Novi magazin

Otac osumnjičen da je obljubio kćerku

Devojčica je pregledana i utvrđeno je da nema nikakvih povreda, a protiv oca je pokrenut postupak, pišu Večernje novosti.

Otac je, kako nezvanično saznaje dnevnik, navodno devojčicu dirao po genitalijama, a ona je sve ispričala majci. Po, takođe nezvaničnim informacijama, roditelji devojčice su u postupku razvoda, a dete, koje nema još pune tri godine, boravilo je i kod oca. Kada se vratila od njega, mami je rekla da je tata dirao.

Prepričavajući događaj, devojčica je na lutki pokazala šta joj je tata radio, kaže izvor Novosti. Uznemirena onim što je kćerka ispričala i pokazala, majka je obavestila policiju.

Policija je o događaju obavestila i Centar za socijalni rad, a devojčica je njihovom psihologu i pedagogu iz tima za borbu protiv zlostavljanja dece, ispričala isto što i majci.

Devojčica je pregledana i utvrđeno je da nema nikakvih povreda, a protiv oca je pokrenut postupak. Zbog sumnje da je počinio krivično delo, oduzet mu je i računar, a određeno mu je i policijsko zadržavanje, posle čega će biti priveden na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR