Novi Sad: Otac obljubio ćerku

Lj. P

07. 04. 2012. u 20:46

U Novom Sadu uhapšen M. V. (33) zbog sumnje da je dirao trogodišnju ćerku. Devojčica je pregledana i utvrđeno je da nema nikakvih povreda, a protiv oca je pokrenut postupak

KRIMINALISTIČKA policija uhapsila je M. V. (33), a ovom Novosađaninu se na teret stavlja da je obljubio svoju trogodišnju ćerku.

Otac je, kako nezvanično saznajemo, navodno devojčicu dirao po genitalijama, a malena je sve ispričala majci. Po, takođe nezvaničnim informacijama, roditelji devojčice su u postupku razvoda, a dete, koje nema još pune tri godine, je boravilo i kod oca. Kada se vratila od njega, mami je rekla da je tata dirao.

- Prepričavajući događaj, devojčica je na lutki pokazala šta joj je tata radio - kaže izvor “Novosti”. - Uznemirena onim što je malena ispričala i pokazala, majka je obavestila policiju.

Policija je o događaju obavestila i Centar za socijalni rad, a devojčica je njihovom psihologu i pedagogu iz tima za borbu protiv zlostavljanja dece, ispričala isto što i majci.

Devojčica je pregledana i utvrđeno je da nema nikakvih povreda, a protiv oca je pokrenut postupak. Zbog sumnje da je počinio krivično delo, oduzet mu je i računar, a određeno mu je i policijsko zadržavanje, posle čega će biti priveden na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Slavko

07.04.2012. 22:18

Lepo treba covek da vas tuzi zbog ovakvog pisanja ,jasno je da su stvari iskonstruisane tako jer je razvod u pitanju,

Savest

08.04.2012. 12:04

@Slavko - Slavko u pravu si,eto sta nam donosi Evropa nesmes svom detetu da pridjes.Misle ako su oni degenerici,da su i svi ostali pa donose takve zakone.Samo da se porodica unisti.Definitivno mislim da je ovo namestaljka majke,ali ce otac platiti ceh jer nase pravosudje sada mora pokazati Evropi da ne zaostajemo za njima.Mucenik postade zrtveni jarac.

Vesna

08.04.2012. 17:32

@Slavko - Tako je Jagoda, ja sam na jednom forumu pročitala ispovest oca koji voli da ljubi genitalije svojoj ćerkici od kako je bila beba, i jos uvek je beba, ali malo veca. Posle takve ispovesti ne sumnjam ni u ovaj tekst ni u postupak oca.

zoks

08.04.2012. 19:01

@Slavko - Savest@upravo one koji su dosli na ovakve ideje treba pod hitno u zatvor strpati! Bolesnicima je mesto iza resetaka,a ne medju narodom!

sarlo

08.04.2012. 00:15

@ - Svasta.Tendeciozno i zlonamerno. Majku strpati u zatvor ukoliko se ispostavi da laze. u suprotnom, njega obesiti za m..a.

Realno

08.04.2012. 00:55

Koja je ovo fora, DIRAO cerku, pa koga ce da dira ako nece svoju cerku ! Kasnije iz texta , gde se pominju genitalije vidim da je sve namesteno zbog prekorazvodne parnice...SRB

zoks

08.04.2012. 14:04

@Realno - Realno@pa to je njima i cilj,da se sve moguce emotivne veze medju narodom uniste,da vam niko nije blizu srca i da obidjete bake i deke za vikend kad vam obecaju da ce vam dati hiljadarku ako ih obidjete! Svaku majku treba procesuirati kad cisti sa decakovog polnog organa eventualnu prljavstinu koja se sakupila iza kozice???!!!!!Koliko smo postali bolesni u ovoj evropeizaciji to je uzas! Ja sam i sinu i kcerki cistio genitalije kad je bila potreba,i ajde sada samnom u zatvor gospodo evrofanatici!

zoran

08.04.2012. 08:03

ja sam vidio zenu gura dojku u usta tek rodjenom detetu i nikom nista. skandalozno !!!

RasaKSH

08.04.2012. 09:11

Mora tu malo bolje da se istrazuje pre nego sto se optuzi covek.Ipak je razvod u toku i majka svasta moze da nagovori dete, a ako se stvarno ispostavi da je kriv. PRAVAC VESALA

vlada

08.04.2012. 10:22

Stvarno mi nije jasna potreba novinara za senzacionalizmom, u naslovu pise "otac obljubio cerku", a odmah ispod u tekstu da ga je policija uhapsila zbog sumlje, i da je dete pregledano i nema povreda. Ako se dokaze da je nevin, ja da sam na njegovom mestu, odmah bi vas tuzio za klevetu.

Dragan

08.04.2012. 11:45

Ne mogu da vjerujem da normalan covjek moze uraditi to prema svom djetetu.

Eutanazija

08.04.2012. 13:43

Na Zapadu, za ovakvo pretenciozno pisanje, novine bi isle na sud. Kada napisete da je "obljubio cerku", to znaci da je dokazano da je to napravio, a ovdje jos uvijek nista nije jasno, pogotovo sto se vodi brakorazvodna parnica i zna se da su ljudi tada spremni na svakakve niske udarce. Treba da pise da je "optuzen da je navodno" napravio to i to. Majka moze malu da nauci da kaze svasta i dok se ne dokaze da covjek kriv, nevin je. A ako je kriv, toga treba po kratkom postupku...

bojan7894

08.04.2012. 16:02

Nesretno dete je pokazalo jasno na lutki kuda je otac dirao! Naravno da treba uzeti sve sa rezervom jer je brak u fazi raspada,a krivicno delo pedofilije je u centru paznje ovih godina i meseci. Verovatno da se moze nauditi drugoj starni pomocu i ovakvih stvari mada ipak treba ici do kraja u istrazi naravno.