Info

Sreda, 04.04.2012.

22:34

"Vlada mora da pokaže disciplinu"

Lider SDPS-a Rasim Ljajić poručio je da Vlada Srbije mora da pokaže disciplinu, ističući da su izbori šansa za nove ljude koji do sada nisu bili u politici.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

Ljajić je rekao da Vlada mora da smanji broj agencija i administracija koje ne služe ničemu.

"Vlada mora da pokaže disciplinu. Mora da se smanji broj raznih agencija, i administracija koja ne služi ničemu", rekao je Ljajić okupljenima na predizbornom skupu u Malom Zvorniku, a saopštio je SDPS.

"Takođe, moramo da iskoristimo sve resurse koji su nam na raspolaganju, svu obradivu zemlju i sve industrijske pogone, svaki kvadratni metar je važan", istakao je predsednik SDPS-a.

Ljajić je kazao da je potrebno da se koriste svi resursi u zemlji, jer "svaki kvadratni metar je važan".

Na predizbornom skupu u Malom Zvorniku pristalicama SDPS obratili su se i članovi Predsedništa te stranke Vesna Stanković i Ivan Bauer, kao i predsednik opštinskog odbora Mile Marjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: