Ponedeljak, 02.04.2012.

15:55

Kasano korak od povratka na teren

Komisija Udruženja spotskih lekara Italije dala je dozvolu za povratak na teren Antoniju Kasanu, nakon manje operacije na srcu krajem prethodne godine.

Izvor: B92

Default images

Desetočlana komisija saopštila je da je zdravstveno stanje fudbalera Milana "povoljno", a konačnu dozvolu igrač bi trebalo da dobije od lekarskog tima kluba.

Kasanu je pozlilo u oktobru tokom leta prilikom povratka iz Rima, posle pobede nad Romom (3:2). On je završio u bolnici sa simptomima moždanog udara, a utvrđeno je da ima manji problem na srcu.

Reprezentativac Italije je sa lakšim individualnim treninzima počeo u januaru, a prošle nedelje se priključio saigračima iz AC Milana.

Njegov cilj, kako je više puta istakao, biće pokušaj da izbori mesto u timu reprezentacije Italije za prvenstvo Evrope u Poljskoj i Ukrajini.

Kasano je u prvom delu sezone za rosonere odigrao 12 utakmica i postigao tri gola.

Na 28 mečeva u dresu “Azura” postigao je devet golova, od kojih šest u kvalifikacijama za EP u Poljskoj i Ukrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: