Alber Elbaz: Ne vjerujem u sebe i jako sam nezadovoljan!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 29.03.2012.

3

Alber Elbaz | Foto: lemodalogue.fr

Alber Elbaz | Foto: lemodalogue.fr

Drugi broj tiskanog izdanja Style.com-a donosi ekskluzivan uvid u čarobni svijet Albera Elbaza

10 je godina otkako je na kormilu kultne francuske modne kuće Lanvin jedan od istinskih modnih čarobnjaka, marokansko-izraelski dizajner Alber Elbaz. Tim je povodom drugi broj časopisa Style.com, tiskana verzija istoimenog modnog portala, ekskluzivno odškrinula vrata Elbazova kreativnog laboratorija.

Uvijek naglašavam da radim isključivo s ljudima koje volim

Ekskluzivna slavljenička kolekcija povodom Elbazova desetljeća u Lanvinu oduševila je kritičate Style.com, ali Alber, koji uvijek teži savršenstvu, nije pretjerano zadovoljan. "Ne vjerujem u sebe! Sinoć, uoči revije, nakon probe, imao sam napad panike. Skoro sam se onesvijestio, mrzio sam sve. zatvorio sam vrata, povukao sam se sam u sebe i bio sam očajan. Sve mi je odjednom izgledalo pogrešno. I sada, nakon vremenske distance od 12 sati, kada pogledam sve to - jako sam nezadovoljan", iskreno je progovorio Alber Elbaz.

Moda je biznis, ali Elbaz u njoj ipak traži nešto više. "Uvijek naglašavam da radim isključivo s ljudima koje volim, i stvaram samo stvari koje volim i želim. Ne volim biti okružen ljudima koji mi ne 'leže'. To je kao kada morate nositi odjeću koja vam ne odgovara... A ja volim raditi u ugodnoj atmosferi i nositi udobnu odjeću", kazao je između ostalog Elbaz za Style.com. Pogledajte video:




VIŠE O TEMAMAAlber ElbazLanvinStyle.commodna industrija




Povezano