Počinje Cecina turneja

M.Vu

24. 03. 2012. u 17:06

Ražnatovićeva se obratila svojim obožavaocima i rekla im da se trenutno odmara, ali da ubrzo počinju pripreme za večerašnji koncert. Na nastupu posle dužeg vremena u miniću

Cecina dugo očekivana turneja „Ljubav živi“ , počinje večeras u Nemačkoj u Frankfurtu. Nešto pre sedamnaest časova na svom Twitter profilu Ražnatovićeva se obratila svojim obožavaocima i rekla im da se trenutno odmara, ali da ubrzo počinju pripreme za večerašnji koncert.

- Završila ručak – napisala je Ceca danas na svom Twitter profilu. - U hotelu, odmaram za koncert. Još malo pa kreću pripreme.

Na večerašnjem koncertu Ceca će imati provokativni haljinu koju je za ovu priliku dizajnirao Saša Vidić.

Ceca je juče doputovala u Frankfurt i vidno je presrećna što će ponovo imati priliku da se druži sa svojim fanovima širom Evrope i što će zajedno sa njima pevati nove i stare pesme.

Ovom turnejom Ceca će promovisati novi album sa koga će otpevati čak sedam pesama. U većini mesta koje će posetiti Ceca traže se karte više pa tako Ceca ima po dva koncerta u tim mestima. U Ljubjani su za jedan dan rasprodate sve karte i to za oba koncerata!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Don

24.03.2012. 18:00

....i to me bas za..ole, nego veceras pocinje moja turneja, obici cu vise kafana sa zivom muzikom.

nn

25.03.2012. 10:32

@DadoFDS - Jeste kraljica kriminala kome je mesto u ZATVORU, a ne na turnejakama po belom svetu pevala bi ona sa motikom u rukama!

XS

25.03.2012. 12:57

Sta je radila godinu dana dok je bila zatvorena kod kuce, pa sada mora da se odmara?