• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teška nesreća u Valjevu, jedan poginuo

Jedna osoba je poginula, a četiri teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Valjevo-Lajkovac, kod seoske česme u Popučkama.

Život je izgubio Dragan S. (60) iz Gorića kod Valjeva, a do nesreće je došlo noćas kada se njegovo vozilo sudarilo sa vozilom Ivana T. (24) iz Beograda, saopšteno je danas u Policijskoj upravi u Valjevu.

Teže su povređeni vozač Ivan T. i putnici u njegovom vozilu Dragan L. iz Loznice, Jovan P. iz Divaca i Gordana R. iz Popučaka, kojima je ukazana pomoć u Urgentnom centru u Valjevskoj bolnici, gde su i zadržani na lečenju.

Do nesreće je došlo, za sada iz nepoznatih razloga, kada je vozač Ivan T. vozilom kojim je upravljao prešao u suprotnu kolovoznu traku preko ostrva i direktno se sudario sa vozilom kojim je upravljao Dragan S.

Dežurni sudija u osnovnom sudu u Valjevu, koji je obavio uviđaj Aleksandar Džoković rekao je Tanjugu da je naložio uzimanje krvi na analizu na prisustvo alkohola kod Ivana T. i obdukciju preminulog Dragana S. u cilju utvrđivanja tačnih uzroka ove saobraćajne nezgode.

(Tanjug)


Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image