Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 12.03.2012.
17:50
telegraf.rs A

Ubio taštu i pobegao sa svastikom

Saša Blagojević (29) iz Ranovca ubio je svoju taštu Todorku Dragojević (40) u njenoj porodičnoj kući u Manastirici kod Petrovca na Mlavi. Ubistvo se desilo jutros oko dva sata ujutru, posle žestoke svađe između tašte i zeta, koji je pokušao da je spreči dok je maltretirala sopstvene ćerke. Todorka je bila u alkoholisanom stanju, a sada počiva sa dva metka u glavi.

Tašta i zet: Došao da brani svastike od agresivne majke

Saša je usmrtio Todorku tako što je u nju ispalio dva hica hica iz pištolja, usled čega je ona preminula na licu mesta. Posle toga je pobegao u nepoznatom pravcu i za njim se intenzivno traga. Sa njim je pobegla i njegova maloletna svastika D.D. (16).

U Policijskoj upravi Požarevac kažu da je istraga u toku, a kako je objavio portal Telegraf.rs, Saša je u kuću svog tasta i tašte došao usred noći iz Ranovca, gde živi u braku sa Todorkinom ćerkom iz prvog braka, Ivanom (21), sa kojom ima četvorodišnju ćerku.

U Manastiricu se uputio kako bi zaštitio dve svoje maloletne svastike, M.D. (13) i D.D. (16), jer ih je majka, koja je bila u alkoholisanom stanju, cele večeri maltretirala i tukla.

"On je najpre telefonom pričao sa taštom, koja ga je sve vreme vređala. Potom je seo u svoj džip i došao kod nje, gde su se posvađali. Onda je izvadio pištolj i ubio je, a potom pobegao", rekle su za Telegraf.rs komšije iz Manastirice. Oni tvrde da tada u kući osim Saše i Todorke nije bilo nikoga, jer su se i muž i dve ćerke sklonile u komšiluk, dok se ona ne otrezni.

Meštani pričaju da se Saša posle ubistva video na ulici sa svojim svastikama, kojima je saopštio da majka više nikad neće da ih vređa i maltretira. Potom je pobegao iz sela. Pretpostavlja se da je sa njim pobegla i njegova starija svastika, ali niko ne zna razlog zbog koga mu se ona pridružila.

Todorka će bi biti sahranjena u sredu, kada njeno telo bude vraćeno iz požarevačke bolnice, u kojoj se obavlja obdukcija.


"Todorka je ovde došla iz Makedonije pre više od dve decenije. Udala se i rodila Ivanu, a posle nekoliko godina se razvela. Potom se udala za Petra, sa kojim je rodila još dve ćerke. On je miran i vredan čovek, ali ima tu nesreću da živi sa agresivnom ženom, sklonoj alkoholu", kažu komšije i dodaju kako Sašu znaju kao dobrog mladića, koji se bavio farbanjem automobila i imao skladan brak sa Todorkinom ćerkom.

Ponedeljak 12.03.2012. 18:00
Zao mi coveka , sad ce da nahebe zbog pijandure .
Ponedeljak 12.03.2012. 18:11
I uvek se ceka da neko strada..da bi se npr ova deca na vreme zastitila od....maltretiranja..
Ponedeljak 12.03.2012. 18:42
Poznajem Sasu jos od malih nogu, ne lici mi na coveka koji ce dici ruku na nekog. Zao mi je zbog svega sto se desavalo. Njoj neka je laka zemlja. Njemu: pa sta reci ne znam sta mu bi, Sale pa sta to ucini od sebe pobogu?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online