Voli da pije benzin

Šenon je sasvim obična devojka, ali ima potpuno neobičnu zavisnost - voli da pije benzin.
Šenon je sasvim obična devojka, ali ima potpuno neobičnu zavisnost - voli da pije benzin.

U emisiji "Moje čudne zavisnosti" rekla da na dan popije i do 12 čajnih kašičica benzina.

Iako je svesna da ispijanje benzina nije zdravo, Šenon ne može da odoli, a najviše voli da poliže  čep ili grlo plastičnog kanistera. "U početku me golica, a onda pecka u grlu. Iako mi šteti, od benzina se osećam odlično", objasnila je Šenon.

Ispijanje benzina može izazvati opekotine, povraćanje i proliv, a veća količina i smrt. Uprkos tome, Šenon je prošle godine popila najmanje 19 litara benzina.

Emisija "Moje čudne zavinosti" prikazuje najneobičnije slučajeve kao što je žena koja svuda sa sobom nosi glavu od lutke, devojka koja jede pepeo kao i ona koja svakih 15 minuta mora da ušmrkava tečnost za čišćenje kuće.

  • 12.03.2012 10:56
    Fake!
  • I

    11.03.2012 18:19
    Što nije našla nešto jeftinije da pije.
  • mobutu

    11.03.2012 17:08
    hehe pa ovu se ni ne isplati imati za devojku sobzirom da je litra benzina 140dinara. Aj bar da je dizelas pa D-2 je jeftiniji :PPPPPP hehe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Marihuana u SAD popularnija od alkohola

Svakodnevna upotreba marihuane nadmašila je redovnu upotrebu alkohola u SAD, pokazuju podaci iz studije Nacionalne ankete o upotrebi droga i zdravlju, koja je objavljena danas u časopisu Adikšn.

Lekari mu operisali desnu umesto leve noge

Jedan pacijent sa Kosova doživeo je gorko iskustvo u privatnoj bolnici u Severnoj Makedoniji, gde je otišao da operiše nogu, prenosi KoSSev priču portala Klan Kosova.