Petak, 09.03.2012.

13:42

"Uskoro o predsedničkim izborima"

Zamenik predsednika DS Dragan Đilas kaže da će se u narednih nekoliko dana znati da li će predsednički izbori biti raspisani kad i lokalni i parlamentarni.

Izvor: Beta

Default images

Lider SDPS Rasim Ljajić se, s druge strane, zalaže za istovremeno održavanje izbora na svim nivoima.

Đilas je, posle potpisivanja sporazuma o predizbornoj koaliciji sa liderom Socijaldemokratske partije Srbije, rekao da je odluka o raspisivanju predsedničkih izbora na predsedniku Republike Borisu Tadiću.

On je kazao da DS nije razgovarala o tome ko će biti kandidat te stranke za premijera i dodao da parlamentarni izbori nisu izbori za premijera, već izbori za poslanike.

Ljajić je, s druge strane, rekao da se zalaže za istovremeno održavanje izbora na svim nivoima i da će njegova stranka na predsedničkim izborima podržati Borisa Tadića.

On, naime, smatra da bi istovremeno održavanje svih izbora bilo politički i ekonomski celishodno.

"Bilo bi neracionalno da u godini krize imamo dva izborna ciklusa, a i vreme je da ova politika 'I Kosovo i EU' bude stavljena na proveru javnosti", rekao je Ljajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: