Sergej Ćetković 10. marta u Zrenjaninu

S. D.

07. 03. 2012. u 07:30

Pop pevač Sergej Ćetković održaće u subotu, 10. marta, solistički koncert u Hali sportova u Zrenjaninu

POP pevač Sergej Ćetković održaće u subotu, 10. marta, solistički koncert u Hali sportova u Zrenjaninu. Popularni kantautor ističe da se raduje ponovnom susretu sa zrenjaniskom publikom, s kojom se pre nekoliko godina družio na gradskom trgu.

- Radujem se ovom nastupu, jer sam prvi put u Zrenjaninu pevao pre nekoliko godina za Dan žena i ovo će biti prilika da posetioci uživo čuju pesme s mog aktuelnog albuma „Dva minuta“. Budući da moju publiku u velikoj meri čine pripadnice lepšeg pola, ovo će biti moj poklon damama za njihov praznik - kaže za „Novosti“ Sergej, koji će na koncertu upoznati Novosađanku Marijanu Ševo. Pevač je prošle godine održao humanitarni koncert u Sava centru, na kojem je za Marijaninu operaciju prikupljeno oko 30.000 evra.

- Bogu hvala da se sve dobro završilo i da je Marijana dobila novo srce i novi život - kaže Ćetković. - Izuzetno se radujem našem susretu, a otkriću vam da ćemo Marijana i ja zajedno pevati na koncertu. Inače, bio sam samo inicijator ideje da joj se pomogne, mnogo ljudi je učestvovalo u akciji prikupljanja novca za njenu operaciju.

Popularni pevač će 8. marta proslaviti 36. rođendan, a na pitanje na koji način će tog dana obradovati suprugu Kristinu, Ćetković kaže:

- Trudim se da to ne bude samo 8. marta, već da prema dragim osobama svakodnevno budem pažljiv. Ove godine neću nastupiti za Dan žena, već ću sa porodicom i prijateljima proslaviti rođendan, ali još ne znam da li će to biti kod kuće ili na nekom drugom mestu.

POMOĆ ZA BOLESNU DECU

ĆETKOVIĆ se uključio i u akciju za pomoć osmomesečnom Sergeju Milićeviću, obolelom od tumora na mozgu kome je neophodna hitna operacija u inostranstvu.

Poznati pevač će nastupiti 10. aprila na koncertu u beogradskom Domu omladine, za pomoć Zoji (8), Aleksi (8), Strahinji (7) i Luki (10) koji boluju od Batenove bolesti. Obolela deca posle tri godine prestaju da govore i hodaju, gube vid i umiru između 8. i 12. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije