ABA: Partizan – Budućnost (18.00h)

Koašrkaši Partizana mt:s igraju u sredu od 18.00 sati protiv Budućnosti, derbi meč 23. kola regionalne ABA lige.

Izvor: MN

Utorak, 06.03.2012.

15:25

Default images

"Crno-beli" su već obezbedili učešće na Fajnal foru u Tel Avivu, ali će se do kraja regularnog dela sezone boriti za što bolju poziciju pred finalni turnir.

Partizan je u dosadašnjem toku regionalne lige zabeležio 16 pobeda i šest poraza, dok Podgoričani imaju učinak 15-6.

"U narednom periodu, pored toga što nam dolazi Budućnost, čekamo ozbiljne protivnike do kraja prvenstva. Borimo se, ne samo za ostvarenje primarnog cilja - plasmana na 'fajnal for', već želimo što bolji plasman i zbog bodovanja i zbog samog turinra. Trudićemo se da dižemo formu koliko je god to moguće zbog početka domaćeg prvenstva", rekao je Jovanović.

U prvom delu sezone, Budućnost je nadigrala šampiona u Podgorici sa 76:68.

"Ove sezone smo odigrali jednu utakmicu koju smo izgubili i u kojoj nismo pružili pravu partiju. Budućnost gaji prepoznatljiv stil, agresivna košarka na oba dela terena. Posle pet utakmica koje smo odigrali na strani, računajući kup, sada se vraćamo u Pionir i očekujem da nastavimo sa kvalitetnim igrama", zaključio je Jovanović.

Utakmica se igra u sredu od 18.00 sati u hali "Pionir", a uprava ‘crno-belih’ je saopštila da će povodom Dana žena, ulaz za sve dame biti besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: