Capital.ba

“Mladost kup 2012″ na Gradskom olimpijskom bazenu

03.03.2012. / 13:56

BANJALUKA, Na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci danas se održava Međunarodni plivački miting „Mladost kup 2012” koji po prvi put organizuje Plivačkog kluba „Mladost” iz Banjaluke.

 

 

Na plivačkom mitingu  učestvuje 350 takmičara, svih starosnih kategorija,  iz 14 plivačkih klubova iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore, saopšteno je iz JP “Akvana”.
Plivački miting počinje u 10 časova, a ulaz za sve posjetioce je besplatan.
Do 12 časova će se takmičiti pioniri i mlađi pioniri na 25 metarskim prugama. Od 14 časova snage će odmjeriti kadeti, juniori i seniori na 50 metarskim prugama. Završetak mitinga planiran je do 21 čas.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!