• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osumnjičeni za paljenje vozila Vijesti

Podgorička policija privela je danas grupu od 10 osoba zbog sumnje da je povezana sa paljenjem vozila dnevnog lista "Vijesti" i još nekoliko drugih krivičnih dela.

Pozivajući se na izvore u vrhu crnogorske policije, Televizija Vijesti je objavila da je u toku kriminilastička obrada, nakon koje će se znati da li ima dovoljno dokaza za podnošenje krivične prijave i pokretanje postupka protiv osumnjičenih.

Međutim, "Vijesti" su javile da njihov izvor u tužilaštvu tvrdi drugačije.

"Uhapšena su tri muškarca zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljenog držanja oružja. Tužilaštvo nema dokaze da je bilo ko od njih povezan sa paljenjem vozila nezavisnog dnevnika", rečeno je "Vijestima" u Osnovnom državnom tužilaštvu.

Automobili dnevnika "Vijesti" zapaljeni su prošlog leta u tri navrata, u razmaku od mesec i po, na više lokacija u Podgorici.

Serija napada na vozila lista "Vijesti" počela 14. jula kada su nepoznati počinioci, oko 3.00 sata posle ponoći, polili benzinom i zapalila dva službena vozila u blizini prostorija tog dnevnika.

U noći 26. jula dogodio se novi napad - u Maslinama ispred kuće radnika lista zapaljen je još jedan ostavljeni automobil redakcije "Vijesti".

Treći napad desio se 28. avgusta kada je, na parkingu kod Osnovne škole "Pavle Rovinski", zapaljen kombi redakcije "Vijesti".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image