Dačić: Jočiću pojačano obezbeđenje

Tanjug

18. 02. 2012. u 14:09

Ministar Ivica Dačić izjavio je danas da je zbog hapšenja Luke Bojovića policijsko obezbeđenje pojačano samo Draganu Jočiću, bivšem ministru unutrašnjih poslova

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je zbog hapšenja Luke Bojovića policijsko obezbeđenje pojačano samo Draganu Jočiću, bivšem ministru unutrašnjih poslova.

''Sigurno da je posle hapšenja ove kriminalne grupe podignut nivo bezbednosti uopšte funkcionerima koji imaju veze sa procesuiranjem tih kriminalnih grupa, uključujući i bivšeg ministra Jočića'', rekao je Dačić.

On je rekao da ostali funkcioneri imaju svoj sistem obezbeđenja, koji se s vremenom i u zavisnosti od bezbednosne situacije smanjuje ili pojačava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Darko LO

18.02.2012. 14:17

A sve to boranija placa.......Joj,da nam hoce neki diktator preuzeti Srbiju,najveca kasarna u zatvor momentalno,krompir do smrti da sadite,bitange!!!!!

Milos-Pancevo

18.02.2012. 15:30

Puna podrska za bivseg ministra Jocica. prvenstveno zelim da se oporavi,a potom da nastavi u obracunu sa kriminalcima,tamo gde je i stao. Dobro mi pamtimo da je samo on smeo da udari na drumsku mafiju,stecjanu,gradjevinsku,Luku Bojovica...

Marko

18.02.2012. 18:47

Sad tek vidimo da je Jocic bio najveca pretnja po organizovan kriminal u Srbiji. Sad je tek jasno koliko im je stete nanosio kada zele osvetu i nakon 4 godine. Ne daj se Dragane,posten svet je uz tebe!

Nikola

18.02.2012. 19:11

Iskrena podrska Draganu Jocicu u nadi da ce ovo zlo vreme sto pre proci svima nama zajedno.