NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

Filip Pat: Leontina i ja nismo više zajedno

Novosti online

14. 02. 2012. u 14:41

Posle puno nagađanja gospodin Pat je stao na kraj polemisanju i otvoreno rekao da se razvodi:Molim vas da ispoštujete da Leontina i ja više nismo zajedno i neću davati izjave

Estradni par Leontina i Filip Pat nisu više zajedno. To je potvrdio Filip jer, kako kaže, ne može više da podnese da ga predstavnici sedme sile u stopu prate i neprestano zovu. Posle puno nagađanja gospodin Pat je stao na kraj polemisanju i otvoreno rekao da se razvodi.

- Od trenutka kad je dospela informacija u javnost u vezi sa Leontininim i mojim brakom, svašta se plasiralo, uglavnom su u pitanju nagađanja i dezinformacije. Nisam u početku hteo da reagujem jer sam želeo da zaštitim svoju porodicu, ali zbog konstantnog zvanja telefonom od strane mnogih redakcija, čekanjem ispred stana mojih roditelja, čekanjem po tržnim centrima, praćenjem i ... molim vas da ispoštujete sledeće: s obzirom da Leontina i ja više nismo zajedno, od ovog trenutka pa nadalje neću davati nikave izjave, niti odgovarati na vaša pitanja. Takođe, uvek ću se truditi da budem u dobrim odnosima sa njom, jer je iznad svega majka našeg deteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

kristijan

14.02.2012. 15:53

a, sta misliss Filipe da si ti mnogo bitan lik??? pa, kao tebe ce da jure novinari, hahahahaha

pera

14.02.2012. 18:34

pa iskreno neznam sta je leontina i nasla u njemu ili na njemu,mislio dsam da je pametna devojka,a pri tome jos i uspesna i lepa,sta joj je to trebalao!

Mirjana

14.02.2012. 22:09

Zalosno je sto se sve vise brakova rastura bez obzira na to da li su javne licnosti ili ne.Leontina je sjajan umetnik,posvecena deci,zelim joj svu srecu,za Filipa ne bih ni znala da nije bio njen muz.Citajuci ovaj tekst ako je tacno da je ova njegova izjava verodostojna cini se da izigrava nekog koga mediji neprestano jure,sluzi se licnim neuspehom kako bi dospeo na strani nekog lista,jadno....