• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zapaljen auto roditelja funkcionera SPS

Automobil roditelja vranjskog funkcionera SPS Zorana Antića zapaljen noćas. Krajem juna prošle godine goreo i njegov automobil.

Predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) u Vranju Zoran Antić rekao je danas da je zapaljen automobil njegovih roditelja i da je to učinjeno iz političkih motiva.

"Nema sumnje da iza paljenja automobila marke 'jugo koral' čiji su vlasnici moji roditelji, koje se dogodilo u toku prošle noći u Vranju, stoje politički razlozi koji su upereni protiv mene, a ne protiv mog oca, koji je već 16 godina u penziji", rekao je Antić za agenciju Beta.

Čelnik vranjskih socijalista je izjavio da smatra da je "paljenje automobila njegovih roditelja direktan obračun sa njim i proširenje pretnji na njegovu porodicu".

Antić je kazao da je opasnost utoliko veća, ako se zna da još nije otkriveno ko je prošle godine zapalio njegov automobil ispred porodične kuće u Vranju.

"Nema sumnje da su automobili zapaljeni iz političkih razloga, moj automobil je zapaljen 29. juna prošle godine, samo dva dana nakon što sam izabran za predsednika Opštinskog odbora SPS u Vranju. Zna se i ko može da stoji iza toga. Ne osećam se lično ugroženo, ali ću zatražiti pune mere zaštite od nadležnih organa za svoju porodicu", kazao je Antić.

Požar, u kome nije bilo povređenih, lokalizovala je vatrogasna jedinica u Vranju, a policijskim uviđajem je utvrđeno da je požar na vozilu najverovatnije izazvan paljenjem papirnog džaka natopljenog nepoznatom zapaljivom tečnošću, koji je gurnut ispred prednjeg branika.

(Beta)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image