Kultura

Četvrtak, 12.01.2012.

18:30

Autopark nastupa u Parobrodu

Sastav „Autopark“ nastupiće 27. januara (20:30h) u beogradskoj Ustanovi kulture "Parobrod" kao prvi bend u drugoj sezoni serijala "Rock ’n’ Dorćoll".

Izvor: PR

Default images

Ovaj nastup biće svojevrsna pretpromocija njihovog četvrtog albuma „Autopakao“ koji bi krajem januara trebalo da bude objavljen u izdanju „Odličnog hrčka“.

„Posle zajednički objavljenih nosača zvuka sa 'Odličnim hrčkom', u sastavu: „Nežni Dalibor“, „Žene Kese“, „Ola Horhe“ i „Kanda Kodža i Nebojša“, time se obnavlja nova edicija muzičkih izdanja koju čine pomenuti „Autopark“, „Kriške“ i „Stuttgart Online“, koji su svi uživo nastupali u 'Parobrodu', u okviru provoda pre provoda“, navodi se u saopštenju „Parobroda“.

Na četvrtom albumu „Autoparka“ naći će se devet pesama, od kojih je nekoliko već predstavljeno javnosti. Singlovi „Majami“, „Ja bih samo da se smejem“ i „Autookean“ već se mogu besplatno preuzeti sa zvanične internet stranice benda. Spot je dobila još jedna pesma sa predstojećeg albuma, numera „Mi pomeramo stvari“ koja je deo muzike iz filma „The Box“ Andrijane Stojković.

Ulaz na nastup u „Parobrodu“ je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: