Fudbaleri Crvene zvezde prošli su lekarske preglede u Republičkom zavodu za sport u Košutnjaku i odradili prvi trening, a mladi Filip Kasalica, najnovije pojačanje u crveno-belom jatu još uvek sabira prve utiske. Jedan od najboljih strelaca Jelen Superlige očekuje da će golgetersku seriju iz užičke Slobode nastaviti i u klubu iz Ljutice Bogdana, odnosno da će se pre toga nametnuti Robertu Prosinečkom u prvom timu.


– Prvi trening sam propustio zbog lekarskih pregleda, ali sam se juče upoznao sa celim timom i trenerom. Još ne mogu da kažem kakva nam je saradnja, ali nadam se da ću se nametnuti za startnih 11. Voleo bih da budem u tandemu sa svojim kumom Andrijom Kaluđerovićem, koji mi je i najviše pomogao od dolaska u Beograd. Međutim, pre toga ja moram da se izborim za mesto, a on da vidi da li će ostati u Zvezdi ili otići u inostranstvo – ističe Kasalica.

On naglašava da je po vokaciji napadač i da se najbolje oseća kada je najbliži protivničkom golmanu, ali i da ako zatreba može da se snađe uz desnu aut liniju gde je igrao dok je bio u kulskom Hajduku. Kada je u pitanju nastavak prvenstva Kasalica napominje da ima još dosta mečeva, da će učiniti sve da sustignu prednost Partizana, ali i da će puno pažnje posvetiti i nadmetanju u Kupu Srbije.

– Za sada samo razmišljam da se što bolje spremim za izazove koji me očekuju u šampionatu. Titule su daleko, ali će doći ako budemo dobro radili. Nadam se da će me i navijači dobro primiti, ali to pre svega zavisi od mene. Ako budem davao golove sigurno će biti na mojoj strani – zaključuje igrač koji će na leđima nositi dres sa brojem 17.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari