Ponedeljak, 02.01.2012.

16:02

Ohrid: Srpski turisti izazvali tuču

Trojica srpskih turista 1. januara rano ujutro izazvali tuču u Ohridu u kojoj je teško povređen 25-godišnji M.D. Policija privela 15 lica, dok za jednim traga.

Izvor: Tanjug

Default images

Turisti su povređenom M.D. naneli teške povrede glave i potres mozga, zbog čega je smešten je u Specijalnu bolnicu za ortopediju i traumatologiju u Ohridu. Tuča se dogodila tokom novogodišnje noći u kafe baru Delago u starom delu Ohrida. Svađa je izbila nakon što su gosti iz Srbije dobacivali gostima kafića.

U prepirci sa meštanima jedan od srpskih gostiju je udario M.D. flašom u glavu.

Obezbedjenje je sve učesnike okršaja izbacilo iz kafea napolje, gde je tuća nastavljena. Policija u Ohridu je tokom jučerašnjeg dana privela 15 osoba, a za još jednim licem se traga.

Kako tvrde u policiji malo je nedostajalo da se sve završi tragično kao i pre dve godine u avgustu kada je u tuči ubijen srpski državljanin Dejan Novaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: