Smederevo: Sekirom nasrnuo na komšinicu

Tanjug

01. 01. 2012. u 11:11

U smederevskom naselju Mali krivak, nvogodišnja noć je mogla da se pretvori u tragediju, a policija je intervenisala kada je Šabani D. sekirom nasrnuo na komšinicu Mariju A

SMEDEREVO - Smederevska policija je u novogodišnjoj noći intervenisala u nekoliko slučajeva narušavanja javnog reda i mira, ali nije bilo ozbiljnijih ekscesa i povređenih.

U smederevskom naselju Mali krivak, nvogodišnja noć je mogla da se pretvori u tragediju, a policija je intervenisala kada je Šabani D. sekirom nasrnuo na komšinicu Mariju A. Sve se, srećom, završilo bez ozbiljnijih povreda.

Šef smene policije u Smederevu Vlada Stošić rekao je jutros Tanjugu da se tokom noći dogodilo i nekoliko tuča, od kojih dve na splavu Maksimus i u diskoteci Adađo, u kojima je učestvovalo više aktera, ali nije bilo teže povređenih.

"U ovim objektima i inače, nisu retki fizički obračuni i slični problemi. Novogodišnja noć, na svu sreću, prošla je bez ozbiljnijih incidenata i povreda", rekao je Stošić.

Saobraćajnice su i posle ponoći bile neuobičajeno frekventne, čak su i taksisti formirali kolonu i sirenama i signalizacijom, vozeći kroz širi centar grada označili početak Nove godine.

Noć je protekla bez ikakvih problema u saobraćaju.

U smederevskom porodilištu nije bilo novih beba u prvih deset časova 2012. Dežurna babica rekla je agenciji Tanjug da očekuju dva porođaja tokom dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)