Četvrtak, 29.12.2011.

17:20

Arunovićeva i Zlatić najbolji

Streljački savez Srbije izabrao je Zoranu Arunović i Andriju Zlatića za najbolje strelce naše zemlje u 2011. godini.

Izvor: JT

Default images

Arunovićeva , članica Crvene zvezde ove godine osvojila je unverzitetsko srebro MK pištoljem i srebro na Svetskom kupu u Minhenu vazdušnim pištoljem, dok je na šampionatu Evrope u Breši sa Jasnom Šekarić i Bobanom Veličković odbranila zlato vazdušnim pištoljem.

Zlatić iz užičkog kluba “Aleksa Dejović” u izuzetnoj sezoni osvojio je sedam medalja. Pobedio je u finalu Svetskog kupa u Vroclavu MK pištoljem i osvojio, uz zlatnu medalju, i Kristalni globus, jedno od najprestižnijih priznanja svetskog streljaštva.

Na šampionatu Evrope u Beogradu okitio se zlatnom medaljom MK pištoljem, a u martu je vazdušnim pištoljem na Evropskom prvenstvo u Breši osvojio srebro. Ujedno, na Svetskim kupovima osvojio je četiri medalje.

Za najbolji klub izabran je “Aleksa Dejović” iz Užica, ispred Crvene zvezde i Novog Sada.

Najbolji trener je Pavle Zlatić, takođe član kluba “Aleksa Dejović” iz Užica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: