Štrajkačima u TV Avala se niko ne obraća

Zaposleni na televiziji Avala, koji su pre sedam dana započeli štrajk, saopštavaju da im se još uvek nije obratio niko od vlasnika te medijske kuće.

Zaposleni na televiziji Avala, koji su pre sedam dana započeli štrajk, saopštavaju da im se još uvek nije obratio niko od vlasnika te medijske kuće.

Oni podsećaju da je generalna menadžerka televizije najavila da će se Upravni odbor sastati u utorak, ali zaposleni ne znaju da li je iko zauzeo ikakav stav u vezi sa njihovim zahtevima. Još nije poznat stav Upravnog odbora o zahtevima koji se odnose na isplatu zaostalih zarada, ali ni o tome hoće li se vlasnici uopšte sastati sa predstavnicima zaposlenih.

Menadžment je do sada sa zaposlenima pregovarao samo o minimumu procesa rada, ali ne i o isplati zaostalih zarada, saopštavaju zaposleni na Avali. Oni podsećaju da je stalno zaposlenima početkom decembra isplaćena prva polovina julske plate, dok je honorarnim saradnicima isplaćena zarada za jun. Dodaju i da će dug zaposlenima, ulaskom u januar, biti uvećan za još jednu mesečnu zaradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija