Vesti

0

Troje poginulo u nesreći kod Inđije

Autor: ZM

Izvor: Beta/Novi magazin

Troje poginulo u nesreći kod Inđije

Nesreća se desila na starom novosadskom putu, oko 6.30 kad su se sudarili pežo somborskih registarskih oznaka i opel korsa beogradskih tablica.

Mediji prenose da su stradala sva trojica putnika u pežou, koji je išao iz pravca Novog Sada i prešao u suprotnu traku a nakon sudara se prevrnuo u njivu.

Suvozač u tim kolima je na licu mesta poginuo, vozač je preminuo dok mu je ukazivana pomoć, a treći putnik sa zadnjeg sedišta je umro na putu do bolnice u Novom Sadu.

Niko od putnika iz „korse“ nije životno ugrožen. Vozač nije zadobio nikakve povrede, suvozač nije životno ugrožen, a putnik koji je bio na zadnjem sedištu korse, ima samo lake telesne povrede.

Povređena su tri pripadnika Vojske Srbije - poručnik Srđan Kostić iz Prve brigade Kopnene vojske i poručnici Vladimir Milić i Uroš Miladinović iz Rečne flotile.

Poručnici Kostić, Milić i Miladinović su, kako je navedeno u saopštenju, privatnim vozilom putovali do svojih radnih mesta.

Posle nesreće, zbrinuti su u Vojnomedicinskom centru Novi Sad gde im je ukazana prva pomoć, a nakon toga su prevezeni u Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu radi dalje dijagnostike.

Pretpostavlja se da je gusta magla uzrok nesreće.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR