Nedelja, 18.12.2011.

20:55

Mančini: "Važno"; Venger: "Gotovo"

Menadžer Mančester sitija Roberto Mančini smatra da je pobeda njegovog tima nad Arsenalom veoma bitna u borbi za titulu prvaka Engleske.

Izvor: SO

Default images

"Bilo je veoma važno da ostvarimo pobedu u meču posle Čelsija, pošto tada nismo zaslužili poraz. Pokazali smo da smo želeli pobedu, ali znamo da je sezona duga. Možda u nekom trenutku i budemo na drugoj poziciji, ali možemo da ostanemo na vrhu ako budemo vredno radili. Bio je ovo veliki test karaktera, a mi smo pokazali da smo snažan tim“.

„Arsenal igra veoma dobro. Kada igrate protiv napadačke linije Van Persi-Žervinjo-Volkot, možete da primite gol u svakom trenutku. Bila je fantastična utakmica za navijače. Bilo je otvoreno do kraja, ali mislim da smo zaslužili pobedu“, dodao je italijanski stručnjak.

Na pitanje šta je rekao igračima u svlačionici posle meča, Mančini je odgovorio:

„Čestitao sam ima, ali sam rekao i da smo morali više da kontrolišemo utakmicu nakon što smo dali prvi gol. Želeli smo samo da napadamo i napadamo, što je otvorilo prostor Arsenalu za 3-4 kontre“.

Menadžer Arsenala Arsen Venger konstatovao je da je njegov tim porazom ispao iz šampionske trke.

„Na našu žalost, ovo je bila utakmica koju nismo smeli da izgubimo jer nas ostavlja u prevelikom zaostatku u odnosu na Siti (12 bodova). Mislim da je ovo bila utakmica koja je mogla da se završi i u našu i u njihovu korist. Obe ekipe igrale su napadački, a imam osećaj da malo nismo imali sreće“.

„Da smo pobedili, ptrišli bismo im na šest bodova, a povratkom Vilšera i Dijabija posle povreda imaćemo bolji tim u drugom delu sezone. Njihov golman je imao svoj dan, a ja sam zadovoljan našom igrom – pokazali smo duh i kvalitet, ali nedostajalo nam je ono malo, što je vitalno u velikim utakmicama“, dodao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

21 h

Podeli: