Čekao da ga voz pregazi

Dejan S. (41) poginuo je danas oko 10 časova kod naselja Buline Vode kod Smedereva, kad ga je udario voz koji je saobraćao na relaciji Požarevac - Smederevo.
Dejan S. (41) poginuo je danas oko 10 časova kod naselja Buline Vode kod Smedereva, kad ga je udario voz koji je saobraćao na relaciji Požarevac - Smederevo.

Prema rečima očevidaca, on je stajao na koloseku dok mu je voz dolazio u susret.

Istražni sudija Marko Jocić kaže da su mu svedoci rekli da je Dejan S. sve vreme stajao na pruzi dok se voz približavao i da nije hteo da se pomeri. On je rekao da se iz toga može zaključiti da je Dejan S. izvršio samoubistvo. Istražni sudija je dodao da su džepovi žrtve bili puni bromazepama.

Dejan S. rođen je u Smederevu, a živeo je u Miloševcu

  • 12.12.2011 18:21
    1
    Kakva nam je drzava sve vise ce biti sedativima opsamucenih koji cekaju da ih neko klepi na smrt

    Sve se mislim da je ljudima dojadio ovako "odlican" zivot, te kolektivno-porodicno ili pojedinacno izvrsavaju samoubistva,

    sada je tek pocelo, a kako ce biti kasnije....ko prezivi a pri tom ostane relativno normalan,pricace

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija