Capital.ba

Kupci kritikovali bijele limenke Coca-Cole

04.12.2011. / 17:31

NJUJORK, Kompanija Coca-Cola ponovo je vratila crvenu boju na svojim limenkama nakon što su njihov bijeli dizajn, uveden povodom novogodišnjih praznika, kritikovali kupci.

Poznati brend je izbacio bijele limenke kao dio kampanje u korist zaštite polarnih medveda i njihovih staništa. Brojni kupci su, međutim, kritikovali taj potez, tvrdeći da limenke previše liče na srebrne limenke dijetalne koka kole.

Pojedini ljubitelji ovog napitka su čak tvrdili da ima drugačiji ukus u novom pakovanju, prenosi agencija AP.

U kompaniji navode da ne namjeravaju da bijele konzerve povuku sa tržišta, već da dodatkom crvenih pomognu u skretanju pažnje javnosti na kampanju i ujedno odgovore na zahtjeve potrošača.

“Koka Kola” je već isporučila tržištu više od milijardu bijelih limenki, a nove, standardno crvene, bi trebalo da počnu da pristižu krajem iduće sedmice.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!