Izbola komšiju bajonetom u prepunom autobusu

Gorica Bruhman (53), iz borskog sela Zlot, izbola je u četvrtak u prepodnevnim časovima, u autobusu punom putnika, bajonetom svog komšiju Deska Simonovića (77).
Gorica Bruhman (53), iz borskog sela Zlot, izbola je u četvrtak u prepodnevnim časovima, u autobusu punom putnika, bajonetom svog komšiju Deska Simonovića (77).

Samo zahvaljujući reakciji putnika i vozača, koji su odmah pritrčali u pomoć, sprečeno je da  žena potpuno izmasakrira svog suseda, pišu "Novosti".

Po dosadašnjim informacijama, Bruhmanova, koja se sa Simonovićem gotovo dve decenije sporila oko međe, sačekala je da on uđe u autobus, prišla mu s leđa i nekoliko puta ga vojničkim bajonetom udarila u glavu i vrat. Nesrećni čovek je, sa teškim telesnim povredama, odmah prebačen u borsku bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.

"Ušao sam u autobus i čekao da ostali putnici uđu i da krenemo ka Boru. Gorica je sačekala da Desko sedne, posle čega mu je prišla s leđa, iz jakne izvadila bajonet i, bez ikakvog upozorenja, nekoliko puta mu zabila sečivo u vrat i glavu", ispričao je, vidno uzrujan, Milorad Dragijević, očevidac događaja.

Dragijević i vozač autobusa Novica Dimitrijević odmah su skočili i uspeli da Gorici otmu nož iz ruku. Tom prilikom, i šofer je zadobio lakše ozlede kada ga je pomahnitala žena bajonetom ubola u ruku.

"Dok je ubadala Deska, Gorica je vikala da je ovo tek početak i da će i druge komšije, koje su joj se zamerile, zaklati. Rekla je da će sledeći put obavestiti novinare da uživo snime ubistvo", dodaje Dimitrijević.

Odmah je pozvana policija, čije su patrole ubrzo stigle. Gorica Bruhman je uhapšena i određen joj je dvodnevni pritvor.

U borskoj bolnici su za "Novosti" rekli da je stanje Deska Simonovića kritično, da je operisan i da se doktori bore za njegov život.

  • zoe

    02.12.2011 09:16
    Pravosuđe
    Sudski spor oko međe traje 20 godina??????????????Pa to nigde na svetu nema...
  • ns

    02.12.2011 05:21
    pa naravno Bruhman, razni man-ovi i berg-ovi, cicije i materijalisti, život bi dali dinar ne bi dali i posle velikomučenici, spasavati tepihe i escajg život manje više e moji jevreji...
  • Serbian Movie

    01.12.2011 22:54
    Zena je definitivno neuracunljiva ili je takva postala vremenom.To se desava dosta cesto u manjim,izolovanim sredinama.Ali sta ce sada biti? Njoj treba pomoc ali ona je ujedno i potencijalni masovni ubica.Poznajuci nase zakonodavstvo i sudstvo i posto ovoga puta niko nije ubijen...Ona ce biti napolju posle 3 godine.A onda,bog nek je na pomoci onima koji je budu sreli blize od pedeset metara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.