Zdravlje

Utorak, 29.11.2011.

21:00

Majklovom doktoru 4 godine zatvora

Doktor Majkla Džeksona, Konrad Marej, osuđen je danas (29.11.) na maksimalnu kaznu od četiri godine zatvora za ubistvo pop zvezde iz nehata 2009. godine.

Izvor: Tanjug

Default images

"Majkl Džekson nije umro zbog jednog izolovanog događaja ili incidenta. Umro je zbog sveukupnih okolnosti koje se direktno mogu pripisati doktoru Mareju", rekao je sudija Majkl Pastor u sudu u Los Anđelesu, ističući da se osuđeni nimalo ne kaje, javila je agencija Frans pres.

Sudija je, takođe, kazao da će se na sledećem zasedanju suda u ovom slučaju 23. januara odlučiti o visini iznosa koji će Marej morati da plati na ime odštete deci Majkla Džeksona, zbog izgubljenih prihoda koje je mogao da ostvari od koncerata koji su planirani pre nego što je umro.

Tužioci su ranije zatražili da Marej plati 100 miliona dolara odštete. Majkl Džekson je preminuo 25. juna 2009. od prevelike količine jakog anestetika "propofola", a Marej je 7. novembra proglašen krivim za ubistvo pop zvezde iz nehata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: