Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 26.11.2011.
00:47
Press A

Nebojša je tukao sve svoje devojke

Bivša voditeljka "Zvezda Granda" i televizije Studio B Ljubinka Buba Dobrosavljev dala je intervju za "Pres" i sasvim otvoreno je pričala o svim detaljima veze sa Nebojšom P. Buba kaže da je njen bivši dečko odranije poznat policiji i otkriva da mu je u četvrtak počelo suđenje u Prvom opštinskom sudu za nasilničko ponašanje nad jednim muškarcem.

Buba Dobrosavljev: Nebojša je verovatno bivši narkoman, koji zbog toga sada ima tikove, narko-diler i ko zna šta još
 

- Tačno pre dva meseca taj manijak me je davio i pokušao da mi oduzme život. Sada imam potvrdu da je reč o izuzetno nasilnom čoveku. Naime, on je juče imao prvo suđenje za nasilje nad muškarcem iz Beograda. Srećna sam što ga je još neko prijavio za zlodela - rekla je Buba i dodaje da joj je Vesna Stanojević iz Sigurne ženske kuće obezbedila advokata, na čemu joj je veoma zahvalna.


- Advokat je saznao da se nesrećniku već sudi za nasilničko ponašanje, ali je nagovestio da nemamo pravo da pominjemo ime čoveka koji ga je prijavio jer bi ga na taj način uvukli u priču u koju ne želi da bude uvučen. Sigurna sam da je i sve svoje bivše devojke tukao i maltretirao na razne načine, on mi je i sam o tome pričao - istakla je Buba.

Pročitajte još:

* Hteo je da me ubije - ja sam preživela, moja beba nije

* Bivši dečko: Buba laže da je bila trudna

* "Strpaću Nebojšu u zatvor kad se psihički oporavim"

Voditeljka je otkrila šokantne detalje iz prošlosti svog bivšeg partnera.


- Nebojša je verovatno bivši narkoman, koji zbog toga sada ima tikove, narko-diler i ko zna šta još. Nije završio ni srednju školu i sigurna sam da ima žestok problem. Njegova porodica je skroz drugačija od moje, imamo dijametralno suprotna shvatanja. Otac mu je bivši robijaš. Nebojša se toga nije stideo već je isticao da je njegov otac učio školu po evropskim zatvorima. E, tom ocu sam ja bila trn u oku kao ćerka policajca u penziji. Pored privatnog posla kojim se bavi pred očima javnosti, njegova porodica ko zna kakve još nelegalne poslove radi. Jedino što imaju su te proklete pare, a nadam se da će ostati i bez njih - pričala je vidno uzbuđena voditeljka.


Buba se kaje što nije pozvala policiju odmah nakon što je postala žrtva bivšeg dečka.


- Bila sam u užasnom stanju i zato, nažalost, nisam pozvala policiju. Osećala sam neverovatan strah i nisam smela da zovem policiju zato što sam se plašila da će otkriti druge stvari. Naime, po računu za komunalije otkrila sam da smo boravili u stanu kriminalca koji je ubijen. Otac me je savetovao da ne prijavljujem i onda sam sa sestrom otišla kod majke. Bila sam izubijana, modra po vratu i sa podlivima na telu - rekla je Buba.

POVEZANE VESTI

Subota 26.11.2011. 11:52
U svemu ovom sto rece i ucrni ovog coveka nacisto bilo je valjda i neceg pozitivnog...inace pitanje je onda sta si i zbog cega ti sve to trpela...To mnogo govori i o tebi...otkud ti tako fina i sa pedigreom da se nadjes u drustvu takvog jednog "olosa"?
Subota 26.11.2011. 12:32
Tesko je sa sela pa pravo na TV. Tipicna umisljena malogradjanka koja je usadila sebi u glavu da je zvezda malog ekrana.
Četvrtak 15.12.2011. 19:48
znala da voli da se izivljava pa ? sad kuka, cinkari...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online